Online woordenboek Perzisch-Nederlands

Hoort of leest u soms Perzische woorden die voor u nieuw zijn en bent u benieuwd wat ze (precies) betekenen en/of wat de exacte vertalingen daarvan zijn? Dan is dit woordenboek zeker iets voor u. Aangezien het Perzisch zich volop aan het ontwikkelen is, is de kans zeer groot dat u te maken krijgt met (nieuwe) woorden; voorbeelden daarvan zijn:


goftemān (گفتمان) = disours, vertoog (in filosofie, taalkunde);

hameporsī (همه.پُرسی) = referendum

ārmānshahr (آرمانشهر) = utopie

rahyāft (رهیافت) = benadering

dožkhānī (دژخوانی) = dyslexie

...


Met zorgvuldige vertalingen van ruim 20.000 vaktermen en meer algemene termen die vooral in wetenschappelijke teksten gehanteerd worden, is dit woordenboek een onmisbaar instrument voor tolken, vertalers, schrijvers en kortom iedereen die – in zowel het beroeps- als privéleven – te maken krijgt met Perzische teksten of mondelinge boodschappen, of het Nederlands op een hoog niveau wil beheersen. 


Bestel toegang tot het boek, hoe werkt dat

U kunt eenvoudig bestellen door onderstaand formulier in te vullen. Wij sturen u daarna een factuur. Zodra deze voldaan, is ontvangt u de toegangsgegevens per e-mail.

Specificaties boek

Titel:Woordenboek Perzisch-Nederlands: Humane Wetenschappen (filosofie, psychologie, taalkunde, politiek, economie, sociologie, logica)
Auteur:Daryoush Ashouri (Engels-Perzisch), het oorspronkelijke woordenboek Engels-Perzisch omgezet en bewerkt door Rassoul Mohammadi
Taal:Perzisch-Nederlands
Omvang:22.171 ingangen

Bestelformulier

1 maand toegang (€ 19,95)
1 maand toegang (€ 19,95)
1 jaar toegang (€ 74,95)
1 jaar toegang (€ 74,95)
3 jaar toegang (€ 174,95)
3 jaar toegang (€ 174,95)
Naam
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mailadres
Telefoonnummer
Verzenden
Stel je vraag via WhatsApp