Woordenboek Maatschappelijke Oriëntatie

Dit woordenboek bevat de sleuteltermen van de Maatschappelijke Oriëntatie, bestaande uit 17 onderwerpen. Enkele voorbeelden van deze onderwerpen zijn: geschiedenis, geografie, onderwijssysteem, werken, bank en verzekering. De trefwoorden van deze onderwerpen, stelt de nieuwkomer in België in staat om een diep inzicht te krijgen in zijn of haar nieuwe maatschappij. De trefwoorden zijn niet enkel vertaald, maar ook, waar nodig, uitvoerig verklaard. Voor een optimaal gebruik is het woordenboek ook omgezet naar Farsi / Dari - Nederlands.


Verder zijn er zo’n 180 logo’s en afbeeldingen opgenomen in het woordenboek. Deze hebben betrekking op de thema’s die er aan bod komen.

Wat eigen is aan dit woordenboek, zijn de nummers (1 tot 17) die voor elk trefwoord staan. Deze verwijzen naar het thema van dat specifieke trefwoord. Deze werkwijze biedt de gebruiker de mogelijkheid om, desgewenst, zich te focussen op een bepaald thema uit het woordenboek.


Informatie aanvragen

Woordenboek Maatschappelijke Oriëntatie

Specificaties boek

Titel:  Woordenboek Maatschappelijke Oriëntatie
Auteur:  :  Rassoul Mohammadi
Taal:  Nederlands-Farsi / Dari en omgekeerd
Omvang:  420 pagina’s
Afmetingen:  12,50 X 17,50 cm
Uitgever:  Ehrari-uitgeverij, Herat
Jaar:  2013


Neem een kijkje in dit boek

Bestellen of informatie aanvragen

Voor meer informatie over het bestellen van deze boeken, kan u mij contacteren. Het is ook mogelijk om een boek rechtstreeks via mij te bestellen.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag / opmerking *
Verzenden
Stel je vraag via WhatsApp